Buongiorno

New to distillation, or simply new to the HD forums.
** Your first post MUST go here. Introduce yourself and tell us a bit about your interest in distilling. Any posts asking distilling questions will be deleted. **

Moderator: Site Moderator

Post Reply
william81
Novice
Posts: 5
Joined: Mon Sep 21, 2020 10:19 pm
Location: Genoa - Italy

Buongiorno

Post by william81 » Mon Sep 21, 2020 10:23 pm

Good morning folk, Im William and Im from northern Italy. I would like to use your esxperience and ask your support for approaching the world of moonshine distilling.
Thank you

Ciao

User avatar
Demy
Rumrunner
Posts: 658
Joined: Fri Sep 04, 2020 1:45 pm

Re: Buongiorno

Post by Demy » Tue Sep 22, 2020 1:59 am

Ciao william81, anchio sono Italiano credo siamo in pochi qui. Benvenuto sul forum.

User avatar
Grappa-Gringo
Swill Maker
Posts: 396
Joined: Tue Dec 04, 2012 12:44 pm
Location: North of 49th/PNW

Re: Buongiorno

Post by Grappa-Gringo » Tue Sep 22, 2020 5:59 am

Anchio sono Italiano, pero no e sonno in Italia.... mi parenti vien di Treviso... Crespano del Grappa...parlo Trevisan!
They say, "you are what you eat"... Then I'm fast, easy and cheap!

william81
Novice
Posts: 5
Joined: Mon Sep 21, 2020 10:19 pm
Location: Genoa - Italy

Re: Buongiorno

Post by william81 » Tue Sep 22, 2020 8:43 am

Ottimo, pensavo di essere l'unico. Io sono di Genova in fase di trasferimento sotto il monviso. Vorrei iniziare con un semplice moonshine puro mais...vedremo...

Un salutone

User avatar
Grappa-Gringo
Swill Maker
Posts: 396
Joined: Tue Dec 04, 2012 12:44 pm
Location: North of 49th/PNW

Re: Buongiorno

Post by Grappa-Gringo » Tue Sep 22, 2020 8:58 am

è bello averti con noi! Se fossi in te, inizierei con un semplice Sugar Wash. Puoi trovare la ricetta su questo sito. Sto usando Google translate, perché non so scrivere un italiano corretto. Mi è stato insegnato Dialetto de trevisan. Tienici informati.
They say, "you are what you eat"... Then I'm fast, easy and cheap!

Post Reply